Sectia voluntari

Ajutam ONG-urile mici cu idei mari. Timp de un an suntem ucenici pentru doua astfel de organizatii. Comunicam actiunile lor si facem ca ideile sa conteze.

Asociatia SOMARO – Magazinul Social

SomaroMagazinul Social Somaro are la baza ideea de intreprindere sociala. Modul de functionare este simplu, dar in acelasi timp complex. Simplu - colecteaza produse (alimentele si produsele esentiale de uz casnic, precum si imbracaminte, incaltaminte, pantofi, etc.) de la diferite companii si le comercializeaza la preturi simbolice, cu reduceri semnificative, catre clientii cu venituri mici. Complex – reticenta marilor magazine in a redirectiona alimente.

Noi intervenim prin a explica modul in care functioneaza o intreprindere sociala si prin a facilita accesul SOMARO la potentiali furnizori.

 

 

Casa Experimentelor – Romanian Science Center

Casa experimentelorEste primul centru stiintific non-profit din Romania ce isi propunde sa raspunda problemelor legate de declinul interesului elevilor fata de stiinta, invatare. Ofera tuturor vizitatorilor oportunitatea de invatare intr-un mediu informal. Centrul detine peste 100 de exponate stiintifice instalate permanent si grupate pe zone stiintifice – acustica, mecanica, electricitate, iluzie etc.

Rolul nostru este de a face vizibila initiativa ca modalitate de cunoastere, relaxare si cresterea a bagajului de cunostinte intr-o maniera provocatoare si atractiva.

 

 

0311.074.173   |   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  |   Calea Mosilor, nr. 88, sc. F, ap. 74, sector 3

Pontaj:

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.