Controlul calitatii

GBGratziela Bahaciu

Secretar General ARPAC (Asociatia Producatorilor de Hrana pentru Animale de Companie)

"„In anul 2015 cautam, in numele Asociatiei Producatorilor de Hrana pentru Animale de Companie (ARPAC), un ajutor pentru extinderea programului educational pe care il derulasem pana atunci doar in Bucuresti. Dupa prima intalnire cu Nicoleta stiam ca vom reusi sa dezvoltam proiectul, iar dupa primul an am vazut deja pe harta programului puncte raspandite in toata tara.Proiectul a crescut frumos si s-a dezvoltat, in 2016 fiind aplicat in scoli din 19 orase.

Echipa Media Image este profesionista, consecventa, perseverenta, creativa, pe de o parte iar pe de alta calda si prietenoasa. Imi place implicarea lor in proiecte sociale, de mediu si aplecarea catre diferite zone de activitati. Le felicit si le doresc succes in tot ceea ce fac!”

 

AMAdina Magsi

Director General Asociata ALUCRO – Every Can Counts Romania

"Lucrez cu Media Image Factory din 2014. Ne-am intalnit la recomandarea unui prieten comun si a fost „dragoste la prima vedere”. Obiectivele si liniile de dezvoltare comune s-au transformat in proiecte ambitioase, dezvoltate la nivel national, care au implicat diverse categorii sociale de la elevi, la angajati si publicul larg.

Rezultatele obtinute s-au modificat substantial in bine in urma colaborarii cu Media Image Factory. Am lucrat si lucrez cu o echipa tanara, dinamica, creativa,foarte bine pregatita profesional si motivata in mod special de componenta sociala a proiectelor pe care le dezvolta si impactul pozitiv pe care actiunile lor le au in comunitate. Cele mai importante proiecte cum ar fi Guerilla Verde – proiect propriu Media Image Factory, Can-Talk, Bursa de Excelenta EveryCanCounts, Can Art&Design Festival, ExtravaCANza au fost realizate in maniera inconfundabila marca Media Image Factory.

Diligenta, comunicare, sustinere, diplomatie, obiectivitate, managementul situatiilor de criza, viziune pe termen lung – este ceea ce am invatat in cei 3 ani de colaborare si pentru care iti multumesc, Media Image Factory!"

 

VNValentin Negoita

Presedinte Asociatia ECOTIC si Presedinte Asociatia APDETIC

"Media Image Factory este un partener de incredere cu care lucram de 10 ani. Colaboram in directia promovarii unei noi atitudini fata de mediul inconjurator, precum si a dezvoltarii de competente digitale a resurselor umane in Romania.

Avem tot mai multe proiecte comune si apreciem activitatile din domeniul comunicarii si dezvoltarii proiectelor destinate informarii si educarii."

 

 

Pentru un control in amanunt, vizitati-ne pe pagina de

0311.074.173   |   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  |   Calea Mosilor, nr. 88, sc. F, ap. 74, sector 3

Pontaj:

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.