Weekend plin la Sci+Fi FEST 2018, la Biblioteca Nationala!

Cea de-a treia editie a Sci+Fi FEST, festivalul de stiinta si imaginatie organizat de Stiinta&Tehnica impreuna cu partenerii, isi asteapta vizitatorii in zilele de sambata si duminica (15-16 septembrie), la Biblioteca Nationala a Romaniei, cu un program expozitional foarte diversificat si un adevarat maraton de discutii si prezentari ale celor mai noi idei inovative si proiecte de cercetare.

Citește mai departe...

Petrecerea dezvoltarii durabile

Protectia mediului inconjurator ne priveste pe noi toti si ea incepe cu gesturi simple, de zi cu zi, care seamana – unele – cu un joc. Pentru a le descoperi si a le deprinde de o maniera amuzanta, impreuna cu Ambasada Frantei in Romania si Institutul Francez din Romania (IFR) va asteaptam la prima Petrecere a dezvoltarii durabile.

Citește mai departe...

0311.074.173   |   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  |   Calea Mosilor, nr. 88, sc. F, ap. 74, sector 3

Pontaj:

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.