Petrecerea dezvoltarii durabile

Protectia mediului inconjurator ne priveste pe noi toti si ea incepe cu gesturi simple, de zi cu zi, care seamana – unele – cu un joc. Pentru a le descoperi si a le deprinde de o maniera amuzanta, impreuna cu Ambasada Frantei in Romania si Institutul Francez din Romania (IFR) va asteaptam la prima Petrecere a dezvoltarii durabile.

Citește mai departe...

Weekend plin la Sci+Fi FEST 2018, la Biblioteca Nationala!

Cea de-a treia editie a Sci+Fi FEST, festivalul de stiinta si imaginatie organizat de Stiinta&Tehnica impreuna cu partenerii, isi asteapta vizitatorii in zilele de sambata si duminica (15-16 septembrie), la Biblioteca Nationala a Romaniei, cu un program expozitional foarte diversificat si un adevarat maraton de discutii si prezentari ale celor mai noi idei inovative si proiecte de cercetare.

Citește mai departe...

0311.074.173   |   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  |   Calea Mosilor, nr. 88, sc. F, ap. 74, sector 3

Pontaj:

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.