Weekend plin la Sci+Fi FEST 2018, la Biblioteca Nationala!

Cea de-a treia editie a Sci+Fi FEST, festivalul de stiinta si imaginatie organizat de Stiinta&Tehnica impreuna cu partenerii, isi asteapta vizitatorii in zilele de sambata si duminica (15-16 septembrie), la Biblioteca Nationala a Romaniei, cu un program expozitional foarte diversificat si un adevarat maraton de discutii si prezentari ale celor mai noi idei inovative si proiecte de cercetare.

Citește mai departe...

Petrecerea dezvoltarii durabile

Protectia mediului inconjurator ne priveste pe noi toti si ea incepe cu gesturi simple, de zi cu zi, care seamana – unele – cu un joc. Pentru a le descoperi si a le deprinde de o maniera amuzanta, impreuna cu Ambasada Frantei in Romania si Institutul Francez din Romania (IFR) va asteaptam la prima Petrecere a dezvoltarii durabile.

Citește mai departe...

Toti pentru o cauza sociala – Magazinul Social SOMARO

La inceputul anului trecut, Media Image Factory, agentie de comunicare dedicata proiectelor sociale, a lansat campania „Ajutam ONG-urile mici cu idei mari!”.
Magazinul social SOMARO, primul magazin social din Romania care colecteaza produse de la diferite companii si le comercializeaza la preturi simbolice, cu reduceri semnificative, catre clientii cu venituri mici, a fost unul dintre beneficiarii acestei campanii.

Citește mai departe...

0311.074.173   |   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  |   Calea Mosilor, nr. 88, sc. F, ap. 74, sector 3

Pontaj:

Pentru a va oferi servicii mai bune, www.imagefactory.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.