Warning: escapeshellcmd() has been disabled for security reasons in /home/imagefactory/public_html/libraries/vendor/phpmailer/phpmailer/class.phpmailer.php on line 1444
Linia de productie - www.imagefactory.ro

Linia de productie

Din 2007, laboratorul nostru de idei produce la scara nationala proiecte sociale si culturale. Fiecare dintre acestea are o poveste in spate si o viitoare dezvoltare.

Green TechGreenTech Movie Festival

Este primul festival de filme documentare din Romania care prezinta nu doar o selectie a celor mai bune filme cu tematica eco si tehnologie verde, ci reprezinta si un cadru pentru realizarea si prezentarea primului documentar romanesc despre exemple de bune practici din tara noastra, care au succes, dar sunt prea putin cunoscute.
www.greentechmoviefestival.ro

 

Guerilla VerdeGuerilla Verde

Guerilla Verde este prima caravana educationala de film cu mesaj ecologic, din Romania. Din 2009 organizam cate doua editii in fiecare an pentru care aducem cele mai noi filme.
www.guerillaverde.ro

 

StudentFilmWeekendStudent Film Weekend

Cinema in aer liber pe litoral pentru iubitorii de film de toate varstele.
www.studentfilmweekend.ro

 

CharityGiftCharityGift

Primul magazin virtual autohton in care o parte din valoarea incasarilor este donata unor ONG-uri active in domeniile mediu, arta si cultura, sanatatate, protectia animalelor sau minoritati.
www.charitygift.ro

 

GeneratiaSGeneratia S

GeneratiaS este prima caravana educationala de film cu mesaje legate de sanatate, din Romania.
www.generatias.ro

 
 
 

0311.074.173   |   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  |   Calea Mosilor, nr. 88, sc. F, ap. 74, sector 3

Pontaj:

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.