Echipa Pablo&Gustavo formata din romanul Paul Badea (27 ani), CEO Badsi si italianul Francesco Dell’Agli (38 ani), CEO Europe Export Car, Italia, va participa la Mongol Rally, cunoscut si ca „cea mai mare aventura auto de pe planeta”, dar si ca „cel mai mare si mai important eveniment caritabil de acest gen din lume”. Cei doi aventurieri vor parcurge peste 16.000 de km pentru a sustine Centrul Multifunctional „Un pas inainte” dezvoltat de Fundatia Prieteni Pentru Tine pentru a contribui la integrarea sociala si profesionala a tinerilor care parasesc sistemul de protectie a copilului. In acest sens, participarea echipei Pablo&Gustavo la cursa Mongol Rally a fost inscrisa pe platforma internationala Indiegogo, unde pot fi facute donatii. Media Image Factory sustine aceasta initiativa si comunica pro bono participarea celor doi. 

Mongol Rally

Mongol Rally este cel mai mare raliu caritabil din lume organizat incepand din 2003, cu scopul de a dona fondurile acumulate. Peste 350 de participanti vor traversa muntii, desertul si stepele pentru un obiectiv comun, acela de a strange bani pentru cauze sociale. Cursa traverseaza tari precum UK, Belgia Germania, Ungaria, Bulgaria, Turcia, Iran, Turkmenistan, Uzbekistan, Kazakhstan si Rusia si nu presupune asistenta tehnica sau medicala.

Celebrul Raliu Mongol  a fost de cativa ani pe radarul celor doi reprezentanti ai industriei auto - Paul Badea, CEO la Badsi, si Francesco Dell’Agli, CEO Europe Export Car, iar acum au gasit ocazia perfecta de a se avanta cu adevarat in necunoscut si de a strange bani in scopuri caritabile. Prin participarea la acest raliu vor sustine doua cauze – protejarea padurilor tropicale si lupta impotriva schimbarilor climatice si dezvoltarea Centrului Multifuntional „Un Pas Inainte” infiintat de Fundatia Prieteni Pentru Tine, care vizeaza integrarea sociala si profesionala a tinerilor cu varste intre 18 si 26 ani, care au parasit sau parasesc sistemul de protectie a copilului, in special celor proveniti din centrele de plasament.

Initial m-a atras aventura, iar componenta caritabila era un fel de bonus. Ulterior am aflat care este filozofia din spatele acestui raliu: tocmai aceea de a folosi mereu spiritul de aventura in folosul celor care au cel mai mult nevoie de ajutor. Acum sunt incantat ca avem ocazia ca prin experienta noastra, cu un efort care este mai mult decat justificat de efect, sa ii sustinem pe cei de la Prieteni Pentru Tine sa ofere un inceput sustenabil tinerilor din centrele de plasament. Declara Paul Badea, CEO Badsi

paul badea

Pentru a strange fonduri pe care sa le directioneze catre cauzele pe care le sustin, proiectul a fost inscris pe platfoma internationala de crowdfunding Indiegogo, unde oricine poate face donatii, incepand de la 5 USD.

Despre Badsi
Este recunoscut ca dealershipul Nissan numarul 1 din Romania si service-ul cu peste 24 de ani de experienta in industria auto, atat pe marca Nissan, cat si pe multi- brand. Cauta sa ofere cea mai placuta experienta de achizitie si servisare auto din Romania avand grija intotdeauna la calitatea serviciilor, nevoia clientilor si imbunatatirea continua atat a angajatilor, cat si a proceselor interne.

Despre Fundatia Prieteni Pentru Tine
Fundatia Prieteni Pentru Tine a fost infiinta in anul 2013 si are ca scop principal asigurarea si sustinerea dezvoltarii sociale si educationale a copiilor si tinerilor aflati in situatii de risc, precum si pregatirea si sustinerea integrarii sociale si profesionale a tinerilor proveniti din centrele rezidentiale.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=4VwacRktz2c

Web: http://www.theadventurists.com/mongol-rally/ 
Facebook: https://web.facebook.com/MongolRally/ 

Contact presa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

0311.074.173   |   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  |   Calea Mosilor, nr. 88, sc. F, ap. 74, sector 3

Pontaj:

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.