Companiile care au proiecte inovatoare in domeniul sigurantei ocupationale pot inscrie lucrari pana la data de 20 noiembrie, ora 14.00, la cea de-a doua editie a Safety Awards Gala.

Descrierea cazurilor se face in engleza, iar formatul recomandat este urmatorul: Definirea problemei - 250 de cuvinte, Insight 250 de cuvinte, Solutia - 250 de cuvinte, Rezultat - 250 de cuvinte. Aplicatia poate fi insotita de o prezentare video cu lungime recomandata de 2 minute. Costul unei inscrieri este de 50 de E. Safety awards

Pentru cei care doresc sa inscrie, dar nu sunt siguri care e categoria ideala sau cum ar trebui redactata aplicatia, exista o echipa dedicata care ofera asistenta competitorilor.

In evaluare, juratii vor tine cont de inovatie (25%), de impactul ideii de safety la nivel de companie (25%), de originalitatea ideii (25%) si de contributia la scara macro, in economie si societate (25%).

Categoriile competitiei, in 2017, sunt:

Cel mai bun design, Cel mai bun program de leadership, Cel mai bun program de training, Cea mai performanta industrie, Cel mai bun mesaj safety, Achizitia anului, Inovatia cu cel mai mare impact, Cea mai buna solutie de safety, Cea mai buna implicare a fortei de munca, IT/ Data safety, Food safety, Health safety, Travel safety, Personal safety, Safety education, Road safety si Premiul pentru debut.

Renania, unul dintre partenerii editiei si fondator al Safety Awards, va acorda premiul special Discovery, pentru o initiativa de safety, privata sau corporate, fara ca aceasta sa fi fost inscrisa in competitie.        

Datele relevante pentru competitori sunt:

5   Noiembrie 2017 - INSCRIERE STUDII CAZ - DISCOUNT INREGISTRARE

20 Noiembrie 2017 – INCHIDERE INSCRIERI CASE-uri

20 – 26 Noiembrie – EVALUAREA JURIULUI

4   Decembrie 2017 – ANUNTAREA FINALISTILOR (lista scurta)

6 Decembrie 2017 - SAFETY AWARDS GALA (foto, ceremonie premiere, networking), Sole Sky Bar, ING Building, Iancu de Hunedoara, nr. 48, Bucuresti

7 Decembrie 2017 – INTERVIURI PRESA / COMMUNICATE CASTIGATORI

Partenerii Galei sunt: 3M Romania, Draeger, Mapa Professional, Media Image Factory

Safety Awards a fost initiat in Romania de care Renaniawww.renania.ro.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. e adresa la care competitorii pot cere sfaturi, detalii, informatii, dar si consilierea necesara pentru redactarea, editarea si ilustrarea aplicatiei.

0311.074.173   |   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  |   Calea Mosilor, nr. 88, sc. F, ap. 74, sector 3

Pontaj:

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.